Croissant z jajecznicą

DSC00858

Na jednego croissanta wystarcza jajecznica z 2 jajek. Ja uwielbiam go w połączeniu z jajecznicą z serem i szynką. Croissanta należy przekroić tak by powstała kieszonka do której wkładamy gotową jajecznice. To moje ulubione śniadanie :)

Ten wpis został opublikowany w kategorii Przekąski. Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.

Jedna odpowiedź na „Croissant z jajecznicą

  1. monikakwiat76 pisze:

    Mmmmm, to jest Megaa !!! pyszności :) na początku powiedziałam o fuu ! jak to można jeść ? ale jak sobie przypomniałam o twoim pomyśle jak byłam w sklepie kupłam jajka szynkę ser i croissanty i jak tylko przyszłam do domu i zrobiłam to boże jakie to jest pyszne :0 tak mi smakowało że zjadłam 2 rogale :) .Dzięki za przepis :) a przy okazji zapraszam do mnie :) pozdrawiam Monika :)

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>